Geschiedenis

Op 20 januari 2011 opende Wijnbar VinVin haar deuren in het centrum van Utrecht. Tot dat moment was er in Utrecht nog geen horeca die zo specifiek in wijn gespecialiseerd was. Wijnbar VinVin is daarmee de eerste Wijnbar in Utrecht! Gestart door drie vrienden; Chantal, Isaac en Benjamin, werd de wijnbar een klein begrip in Utrecht. En niet alleen voor wijnliefhebbers! Iedereen is en blijft welkom bij Wijnbar VinVin.

Begin 2013 kwam de huidige eigenaar Julian in de wijnbar werken als bedrijfsleider. Februari 2015 kreeg hij de kans om de wijnbar over te nemen en is sindsdien trotse eigenaar van Wijnbar VinVin. In 2016 is Julian door Winelife uitgeroepen tot meest gepassioneerde wijnbareigenaar van Nederland. Een jaar later werd Wijnbar VinVin de beste wijnbar van Nederland! Iets waar we tot op de dag van vandaag nog heel erg trots op zijn!

Naast Julian schenken ook Tomas, Fleur, Jack en Daan met veel liefde de wijnen. Laat je ook verrassen en vraag naar onze favoriete wijnen. Tot snel in de wijnbar!