De wijnen van VinVin


Bij binnenkomst valt onze wijnmuur direct op. Hierop staan altijd enkele suggesties van de wijnen die wij op dat moment in ons assortiment hebben. Ook over onze wijnen per fles kunnen wij uitleg geven. Zo ben je er zeker van dat je altijd geniet van een heerlijk glas. Kijk ook even op ons speciale 'Coravin Bord'. Daarop staan wijnen die net even iets exculsiever zijn. 

We hebben meer dan 30 wijnen die je per glas kunt bestellen. Vertel ons wat je lekker vindt en we gaan op zoek naar een glas dat bij je past. We bemoeien ons graag met je keuze, laten je altijd eerst proeven en schenken de wijn aan tafel voor je in! Laat je door ons verrassen met smaken die je misschien nog nooit hebt geproefd. Druiven die je niet kent of landen waar je misschien niet aan dacht.

Voor de wat exclusievere wijnen maken wij gebruik van de Coravin.

De wijn wordt geserveerd dankzij een minuscule naald die men door de kruk prikt. Om oxidatie van de wijn te vermijden, gebeurt dit alles door argon gas te injecteren. Dit gas is neutraal ten aanzien van de wijn en verhindert dat zuurstof de wijn beschadigd. Een optimale rijping wordt zodus gegarandeerd. Zo schenken we wijnen die wat duurder zijn per glas, maar o - zo - speciaal.

Natuurlijk hebben we ook nog een diversiteit aan wijnen per fles. Kijk op onze krijtbordwand, neus in de klimaatkast of vertel ons wat je zoekt in een wijn. We vinden altijd iets dat bij je past.

Loop bij ons binnen voor een goed glas aan de bar. Of neem met je vrienden en vriendinnen plaats op onze loungebanken, waar je lekker kan bijkletsen. En dan is er nog genoeg ruimte over om stijlvol met je collega’s of zakenpartners de dag af te sluiten. Wil je zeker zijn van een plekje? Bel of mail ons dan even voor een reservering.

Kijk, ruik, proef, geniet en bewonder!