De wijnen van VinVin


Bij binnenkomst valt onze wijnmuur direct op. Hierop staan enkele suggesties van de wijnen die wij op dat moment in ons assortiment hebben.

We hebben meer dan 30 wijnen die je per glas kunt bestellen. Daarnaast hebben wij nog een aanbod wijnen per fles. Vertel ons wat je lekker vindt en we gaan op zoek naar iets dat bij je past. We bemoeien ons graag met je keuze, laten je altijd eerst proeven en schenken de wijn aan tafel voor je in! Laat je door ons verrassen met smaken die je misschien nog nooit hebt geproefd. Druiven die je niet kent of landen waar je misschien niet aan dacht.

Kijk ook even op ons speciale 'Coravin Bord'. Daarop staan wijnen die net even iets exculsiever zijn. De wijn wordt geserveerd dankzij een dunne naald die door de kurk heen wordt geprikt. Om oxidatie van de wijn te vermijden, gebeurt dit alles door argon gas te injecteren. Dit gas is neutraal ten aanzien van de wijn en verhindert dat zuurstof de wijn beschadigd. De optimale kwaliteit wordt zo dus gegarandeerd. Zo schenken we wijnen die wat duurder zijn per glas, maar o - zo - speciaal.

Natuurlijk hebben we ook nog een diversiteit aan wijnen per fles. Kijk op onze krijtbordwand, neus in de klimaatkast of vertel ons wat je zoekt in een wijn. We vinden altijd iets dat bij je past.

Loop bij ons binnen voor een goed glas aan de bar. Of neem met je vrienden en vriendinnen plaats op onze loungebanken, waar je lekker kan bijkletsen. En dan is er nog genoeg ruimte over om stijlvol met je collega’s of zakenpartners de dag af te sluiten.

Kijk, ruik, proef, geniet en bewonder!